Wat is de biertour?

 

“Lekker even weg uit de drukke winkelstraten”;

Ga terug in de tijd met de Biertour en loop door de oude straatjes en verborgen steegjes van Middelburg, ontdek deze mooie stad & ‘proef’ de sfeer.

De Biertour Middelburg, is leuk voor iedereen! Op je eigen tempo met je eigen stadsgids in je hand ontdek je de verborgen plekjes, steegjes, monumenten en bezienswaardigheden van deze stad.

Niet alleen de rijke bierhistorie komt aanbod, maar ook geschiedenis van deze oude stad, de leuke anekdotes, en je gaat ontdekken waarom echte Middelburgers ‘Maneblussers’ heten. In de Biertour zitten alle toeristische trekpleisters verwerkt! Je gaat ze zelf allemaal ontdekken en beleeft & proeft Middelburg van heel dichtbij.

 

 

De leukste & lekkerste wandeling door het bier historisch Middelburg!

 
Tijdens deze leuke wandeling proef je onderweg 3 heerlijke verfrissende biertjes in je eigen glas en krijg je ook korting op een geselecteerd hapje.
Het glas is een souvenir als aandenken aan deze fantastische ochtend, middag of avond in het mooie altijd gezellige Middelburg.

Kinderen erbij, of geen bierdrinker? Iedereen kan gewoon gratis meelopen, je bepaald zelf hoe lang je ergens verblijft en hoe lang je over de route doet; dat is de Biertour! Leuk, gemakkelijk, bourgondisch, informatief, en geen gedoe; gewoon starten wanneer jij wilt. 7 dagen per week!

Heb je al trek gekregen in een Middelburgs biertje, kijk dan snel waar jij jouw Biertour Middelburg kunt kopen.

Alvast veel plezier en veel bourgondisch genot gewenst!

***De Biertour is ivm schenken van alcohol alleen voor personen van 18 jaar en ouder***

 

Waar koop ik de biertour?

 

Tourist info Middelburg (in de Drvkkery)
Markt 51

+31(0)118 674300

Openingstijden: zie website.

 

 

Primera Burger
Korte Delft 6

Parkeren kan op het naastgelegen Damplein.

+31(0)118 633574

Openingstijden: zie website


 

Op welke dagen is de biertour mogelijk?

 

De Biertour kunt u dagelijks lopen u kunt er een hele ochtend of middag mee vullen. Zijn er cafés gesloten welke deelnemer zijn kunt u het bonnetje inleveren bij een andere deelnemer. Bonnetjes blijven 6 maanden na aanschaf geldig alleen in combinatie met de aankoopbon van De Touristshop of Primera Burger.  

 

Wat kost de biertour?

 

De biertour kost 18,- per persoon en is voor deelnemers vanaf 18 jaar. (Kinderen kunnen uiteraard gewoon gratis meelopen)

Hiervoor krijgt u per persoon:

1 uniek Biertour Middelburg glas
3 tapbier naar keuze
2 x 25% korting voor een geselecteerd hapje bij de deelnemende cafés
1 boekje met de tour en allerlei historische en actuele info van Middelburg, incl route en plattegrond.

U kunt in het najaar ook de bonnetjes inleveren in het vernieuwde Biercafé de Vliegende Hollander in het centrum van de stad. Check hiervoor: www.biercafemiddelburg.nl