Veel gestelde vragenKrijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Nee, echter zodra je op verzenden drukt krijg je een melding. Daaraan kun je zien dat je order door ons is ontvangen en dezelfde avond nog wordt bezorgd.  

De getoonde prijzen zijn die inclusief btw en statiegeld?
Al onze prijzen zijn inclusief btw.Op een aantal flessen/kratten moeten wij statiegeld (emballage) rekenen. Dit komt nog bovenop de getoonde prijs. Deze kun je nadien terugvorderen en inleveren bij oa elke Nederlandse supermarkt.

Kan ik een pakket cadeau doen? 
Ja, dat kan! Selecteer bij de knop ‘Cadeau geven’ in het menu en maak je keuze en vul alles in. (+ € 1,50 inclusief een handgeschreven wenskaart met je eigen tekst)

Tot hoe laat kan ik bestellen?
Dat kan 24 uur per dag, elke bestelling die VOOR 14:00u is gedaan wordt dezelfde avond nog bezorgd. Alle bestellingen die NA 14:00u worden geplaatst worden de eerstvolgende bezorgdag geleverd. Het kan soms zo zijn dat het minder druk is en dat we je bestelling (die van NA 14:00u) toch al vandaag kunnen leveren! We appen in dat geval of dat uitkomt, hoor je niets dan is het de eerst volgende bezorgdag.

Hoe laat komen jullie bezorgen?
Tussen 17:00-21:00

Kunnen jullie exact aangeven op welke tijd jullie bezorgen?
Nee, exact kan dat niet maar als het laat wordt dan laten we dat via de app weten. Wij bezorgen altijd tussen 17:00-21:00 bij geen tegenbericht.

Op welke dagen kan ik bestellen?
Dit kan 6 dagen per week op Maandag t/m Zaterdag, op zondag bezorgen wij niet.

Kan ik contant betalen?
Nee, dat kan helaas niet

Kan ik met een Tikkie betalen?
Ja, in sommige gevallen kan dat. Bijvoorbeeld als je ons vraagt de bestelling bij de buren af te geven, ook zij dienen zich te legitimeren op tenminste 18 jaar. Indien u een pakket cadeau doet vanwege een verjaardag, beterschap, zomaar of als bedankje, dan sturen wij een Tikkie vooraf deze dient ook vooraf betaald te worden.

Kan ik ook afhalen?
Nee, dit is niet mogelijk, wij zijn een internet bezorg bedrijf.

Zijn de proefglazen ook los te koop?
Nee, proefglazen zijn niet los te koop.

Ik heb geen ID, krijg ik dan toch mijn bestelling?
Nee, indien wij vinden dat je jonger lijkt dan 25 jaar en je jezelf niet kunt legitimeren leveren wij de bestelling niet.

Er zitten blikjes bier in mijn bestelling is dat normaal?
Ja dat is normaal, wij zijn van mening dat craft- en speciaalbieren het best bewaard worden in blik. Het zorgt ervoor dat er geen UV licht bij kan, daarnaast is het co2 neutraler; er kunnen meer blikken op een pallet, meer in de vrachtwagen, het weegt minder zwaar en het kost minder energie om een blik te persen tov een bierfles.

Zijn jullie co2 neutraal?
Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk met het milieu rekening te houden. Verpakkingen zijn van karton en gerecycled papier, wij gebruiken geen plastic tasjes, en wij proberen veel blikbier te leveren. Doordat wij meerdere klanten bezorgen per dag scheelt dit uiteindelijk ook nog eens in de co2 uitstoot! Zie het als een soort ‘biercarpoolen’, jij en al die andere klanten blijven thuis en wij brengen het rond, 1 auto, 1 rit.

Koekie dat is een shotjes likeur, zit daar ook een glas bij?
Nee, bij een fles zit geen glas.

Waar smaakt Koekie naar?
Je kunt het best de smaak omschrijven als Cookie Dough. Een Romig koekjes deeg likeur.

Als ik een voorkeur aangeef, krijg ik dan ook alleen maar mijn voorkeur?
In sommige gevallen is het mogelijk dat je soortgelijke bieren ontvangt met een kleine afwijking. Voorbeeld: Als jij kiest voor alleen tripel, en wij hebben geen 6 verschillende tripels dan zorgen wij dat we dat opvullen met bijvoorbeeld blonde bieren en soortgelijke bieren die dicht bij de smaak van een tripel vallen.

Ik kan niet pinnen wat nu?
Indien de pin automaat defect is, kun je altijd met een tikkie betalen. Kun je niet pinnen vanwege onvoldoende saldo, nemen wij de pakketen mee retour.

Er zijn een aantal bieren die ik echt niet lekker vindt wat nu?
Schrijf bij opmerkingen op het order formulier wat je absoluut niet lekker vindt. We zorgen dan dat je die niet ontvangt.

Kunnen wij ook e-mailen met jullie?
Nee, je kan ons wel appen op 0631633237

Hoe ziet de levering eruit?
Je ontvangt per pakket een papieren tas met 6 bieren & 1 proefglas, soms vindt je ook andere dingen die gratis worden aangeboden. Zoals viltjes, pennen, stickers of leuke hebbedingetjes als er bepaalde acties zijn.

Wat is traditioneel bier?
Traditioneel bier, dat is speciaalbier wat vaak erg toegankelijk is, denk hierbij aan tripels en dubbels, diverse trappisten, veelal Belgisch bier van grotere brouwerijen en Nederlands bier van micro brouwerijen. De keuze voor traditioneel is zeer geliefd bij echte Bourgondiërs en bierdrinkers die eens wat anders dan een pilsje willen proberen. Ook de beginnende speciaalbier drinker is het beste uit met deze keuze, daarnaast zijn de ‘all-time favorites traditioneel’ ook nog steeds erg geliefd bij de gevorderde speciaalbier drinkers.

Wat is Craft bier?
Craft, de naam zegt t al, letterlijk betekend dit : ‘ambachtelijk’ gebrouwen bier van kleinere (of grotere) internationale brouwerijen. In de manier van brouwen zoekt men de uiterste technieken en ‘brouw’manieren op om telkens weer te zorgen voor extreme smaken en smaakbelevingen. Denk hierbij aan bittere, fruitige of milkshake IPA’s, stouts, pastry stouts, porters en Barrelaged (BA) bieren. De gevorderde speciaalbier drinker heeft zijn smaak verder ontwikkeld waardoor deze keuze voor Craft als erg prettig wordt ervaren.